Leverandør af kvalitetsstrøelse til det danske landbrug!
Fragt inkluderet

  • Du er her
  • Forside
  • Privatlivspolitik

Cookie- & Privatlivspolitik

 

Vi behandler dine persondata og har derfor vedtaget denne cookie- og privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

 

Websitet ejes og publiceres af:

T.H. ApS

Alsskovvej 23

7470 Karup J

Telefon: 70702221

E-mail: th@th-aps.dk

CVR: 31185157

 

INTRODUKTION:

Når du besøger vores website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre det indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af vores hjemmeside.

Vi anvender primært data om dig for at opfylde de aftaler du indgår med os, men også for at gøre vores service bedre og sikre kvaliteten i vores produkter og tjenester, samt i vores kontakt med dig.

I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

PERSONOPLYSNINGER

GENERELT:

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Dit IP-nummer, samt hvilke sider du besøger på hjemmesiden, disse oplysninger opsamles i google analytics. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Oplysningerne bruges til at forbedre oplevelsen af vores website og til teknisk fejlsøgning. Oplysningerne slettes løbende, når de ikke længere tjener det oprindelige formål for behandling eller mister deres relevans.

SIKKERHED:

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har vedtaget interne regler om sikkerhed, som skal sikre at dine persondata ikke går tabt, bliver ændret eller at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

FORMÅL:

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING:

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER:

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere eller andre aktører, indhenter vi dit samtykke og informere i den forbindelse om hvad dine persondata vil blive brugt til.

Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata fx som led i indberetning til myndighed.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

DINE RETTIGHEDER:

Du har ret til at få adgang til dine persondata.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra og hvad vi bruger dem til. Adgangen kan være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktinformationer står øverst i dette dokument.

Hvis nogle af de persondata vi behandler om dig ikke er korrekte, har du ret til at få dem rettet.

Henvendelse herom kan ske til: th@th-aps.dk.

I det tilfælde at du trækker dit samtykke tilbage er vi forpligtet til at slette dine persondata.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning hurtigst muligt.

KLAGER:

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage direkte til T.H. ApS. Dette kan ske på mail til th@th-aps.dk. Du har også mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger ved at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

COOKIEPOLITIK

FORMÅL OG RELEVANS:

Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, risikere du, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.