Leverandør af kvalitetsstrøelse til det danske landbrug!
Fragt inkluderet

Om os

Kvalitetsstrøelse til det danske landbrug

Vi er en virksomhed, som producerer og sælger alle former for strøelse til det danske landbrug.

Vi startede i Thorning tilbage i 2012 og har siden udvidet, så vi i dag har ca. 11.000 kWm under tag.

T.H.-Biostrø er startet op fra bunden og vi har i dag ca. 1800 kunder. Størstedelen er landmænd med køer, men vi leverer også til en del landmænd med svin.

Derudover har vi også lidt salg til private.

Vi startede ud med et´ produkt i 2012. Vores første produkt var snittet halm i 10 & 15 mm. Det har siden udviklet sig og i dag producerer vi alle slags strøelse. Vi har gennem tiden fået lavet en del af vores produkter hos andre producenter, men i dag producerer vi selv alle vores produkter på vores to fabrikker. Grunden til at vi har valgt selv at lave alle vores produkter er, fordi vi oplevede at kvaliteten kunne svinge meget hos vores leverandører og vi vil gerne være kendt for at vores kunder altid får den samme strøelse. Derfor valgte vi at udvide vores egen virksomhed, så vi selv kan producere alle produkter. På den måde kan vi garantere at kvaliteten altid er den samme.

Vi tilbyder fuld returret på alle vores varer, hvis de ikke lever op til kvaliteten eller kundens forventning.

Vi har nogle super gode medarbejdere, som gør et godt stykke arbejde. De bidrager med godt samarbejde, masser af vilje og selvstændighed.

Transporten står vores samarbejdspartner Niels Jensen Nonbo A/S, Viborg for. De sørger for at vores kunder får leveret deres strøelse til tiden og de sørger ligeledes for strøelsen bliver leveret hvor kunden ønsker det. Vi levere altid med truck.

Vores vision er at udnytte produktionskapaciteten, så vi altid kan levere de bedste produkter til den bedste pris. 

Hovedkontor i Karup.

Domicil